Nijhof-Wassink-Coevorden-07

Warehousing

Warehousing

Belangrijke service voor onze klanten

Bekijk vacatures

De opslag, overslag en warehousing van verpakte- en bulkgoederen is een belangrijke service. In onze moderne warehouses en siloparken in Rijssen en Coevorden slaan wij goederen van onze opdrachtgevers veilig op. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen in ons warehouse?

Wij bieden op- en overslag van droge bulkgoederen en vloeistoffen voor de chemische industrie en mengvoederindustrie. Dat gaat om zowel ADR- als niet ADR-goederen. Het spreekt voor zich dat dit met de grootst mogelijke zorg moet gebeuren. Dat geldt ook voor het ompakken en verbulken van goederen, wat we desgewenst voor onze opdrachtgevers doen. In onze warehouses zorgen we er elke dag voor dat dit goed en veilig gebeurt. Ons depot in Coevorden is tevens uitgerust met verwarmingsinstallaties, zodat wij producten over een langere periode kunnen verwarmen of opwarmen.

Wat kun je nog meer doen in ons warehouse?

Wij zijn een one-stop-shop voor klanten. Ons warehouse in Coevorden biedt als Authorised Economic Operator (AEO) bonded warehousing (douane-entrepot). Als medewerker handel je alle douaneformaliteiten af. Daardoor hoeven goederen bij aankomst in de EU niet ingeklaard te worden.

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen zetten we ons in om de beste logistieke partner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Warehousing vacatures

Helaas. Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.