Over Nijhof-Wassink

Over Nijhof-Wassink

Als internationaal logistiek dienstverlener richt Nijhof-Wassink zich op het transport van droge en vloeibare bulkgoederen. Onze opdrachtgevers: producenten en leveranciers in de chemische - en diervoederindustrie. We opereren intermodaal over weg, water en spoor. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging.

Betrouwbare internationale transportpartner

Nijhof-Wassink heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Met onze logistieke kennis zijn wij de ideale partner voor de opslag en het transport van droge en vloeibare bulkproducten. Dagelijks zijn wij met ruim 550 vrachtwagencombinaties onderweg in binnen- en buitenland.

Samen kom je verder

Nijhof-Wassink is onderdeel van de Nijhof-Wassink Group: een internationaal opererend familiebedrijf met 1.750 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. We investeren in jou als medewerker: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijke welzijn. Welke functie je ook hebt, bij Nijhof-Wassink sta je er nooit alleen voor. Samen zorgen we ervoor dat we de beste logistieke dienstverlener zijn voor onze opdrachtgevers, elke dag opnieuw.

Innovatief

Vernieuwing is een voorwaarde om toonaangevend te blijven. Zeker in de wereld van transport en trucks. Daarom hebben wij een sterke focus op innovatie. Onze chauffeurs rijden met het nieuwste en goed onderhouden materieel. Ook qua veiligheid en duurzaamheid willen we vooroplopen.

Duurzaam

Bij het thema duurzaamheid kijken bedrijven binnen de Nijhof-Wassink Group nadrukkelijk naar de 3 P’s: People, Planet en Profit. Met betrekking tot People doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden en een goede werkgever te zijn voor onze collega’s en hun families. De P van Planet zie je terug in goed rentmeesterschap en een respectvolle omgang met mens, dier en milieu. En de P van Profit is wat ons betreft een combinatie van zelf een solide, bloeiende onderneming zijn en – waar nodig en mogelijk – anderen in de samenleving laten meeprofiteren van ons succes.

Sociaal

Of je nu een chauffeur bent of planner, een monteur of een software-engineer: bij ons is het goed werken, in een sfeer die nog altijd voelt als bij een familiebedrijf. We hebben als collega's veel aandacht voor elkaar en helpen elkaar waar dat nodig is. Ook worden er met regelmaat bruisende bedrijfsfeesten en avontuurlijke afdelingsuitjes georganiseerd. Bij Nijhof-Wassink is het leven meer dan werken.

Trots bedrijf van Nijhof-Wassink Group

Nijhof-Wassink Group is in 1967 opgericht en is uitgegroeid tot een internationale dienstverlener in de logistieke en automotive branche. De 1.750 medewerkers van de Nijhof-Wassink Group werken vanuit 26 verschillende vestigingen in België, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Polen en Nederland. Naast Nijhof-Wassink bestaat de Nijhof-Wassink Group uit: