BBS2

Behaviour Based Safety

BBS

Veilig en efficiënt rijden

Bekijk vacatures

Veilig werken heeft topprioriteit bij Nijhof-Wassink. Daarom besteden we daar veel aandacht aan. Dat gebeurt onder meer via ons Behaviour Based Safety-programma (BBS). Speciale BBS-trainers coachen chauffeurs om veilig en efficiënt te rijden. Draag jij als onderdeel van het Behaviour Based Safety-team bij aan veilig werken en rijden? 

Wat doe je bij de afdeling BBS?

Onze mensen maken het verschil als het gaat om veiligheid, rijgedrag en servicegerichtheid. Met ons Behaviour Based Safety-programma geven wij hier dagelijks invulling aan. Als trainer coach je medewerkers in het zo optimaal en veilig mogelijk gebruiken van de truck, veiligheidsbewustzijn, maar ook in hun klantcontact. Onze chauffeurs zijn immers het visitekaartje van ons en de opdrachtgever. Deze coaching is maatwerk en helemaal gericht op de individuele chauffeur.

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen zetten we ons in om de beste logistieke partner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Alle BBS Vacatures

Helaas. Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.