Rene planning

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Een veilig en goed onderhouden wagenpark

Bekijk vacatures

Dagelijks zijn er ruim 550 vrachtwagencombinaties van Nijhof-Wassink onderweg in binnen- en buitenland. Een veilig en goed onderhouden wagenpark is een must om de continuïteit en veiligheid te waarborgen. De afdeling wagenparkbeheer speelt daarin een belangrijke rol. Kom jij ons team versterken? 

Wat doe je als wagenparkbeheerder?

Of het nu gaat om mengvoer, brandstof of chemische producten. Opdrachtgevers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun product(en) veilig worden vervoerd. Daarom rijden onze chauffeurs met jong, up-to-date en goed onderhouden materieel. Als wagenparkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons wagenpark. Je zorgt ervoor dat trucks en opleggers in topconditie blijven. Je plant het onderhoud, analyseert data om de inzetbaarheid te vergroten en bent in de lead bij de vervanging van transportmaterieel.

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen zetten we ons in om de beste logistieke partner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Alle Wagenparkbeheer vacatures

Wagenparkbeheerder

Kan jij goed overzicht bewaren en weet jij alles in goede banen te leiden? Kom werken bij ons mooie familiebedrijf!

  • 32-40 uur
  • Rijssen
  • HBO
  • € 3.037,00 - € 4.554,00 per maand