20210622-2544-hr

Sales

Sales

Wij willen de beste logistiek dienstverlener zijn

Bekijk vacatures

Van mengvoederfabrikant tot brandstofproducent en chemische industrie. Bij Nijhof-Wassink hebben we een groot aantal verschillende opdrachtgevers. Ons doel is echter altijd hetzelfde: de beste logistieke dienstverlener zijn, elke dag opnieuw. Daarbij spelen salesmedewerkers een belangrijke rol. Kom jij ons salesteam versterken?

Wat doe je als salesmedewerker?

Als salesmedewerker onderhoud je het contact met de opdrachtgever. Jij bent het aanspreekpunt voor alles wat we doen. Je koppelt wensen van de opdrachtgever aan onze logistieke oplossingen, ziet en pakt nieuwe kansen en zorgt ervoor dat de dienstverlening is toegespitst op de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Wat kun je nog meer doen?

Salesmedewerkers worden ondersteund door sales support. Als medewerker sales support heb je een belangrijke rol in onze organisatie. Je werkt nauw samen met de salesmedewerkers, onderhoudt het contact met klanten en versterkt bestaande relaties.

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen zetten we ons in om de beste logistieke partner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Alles Sales vacatures

Helaas. Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.