corporate warehousing

Warehousing

Warehousing

Toegevoegde waarde creƫren voor onze opdrachtgevers: daar zijn we dagelijks mee bezig. De opslag, overslag en warehousing van verpakte- en bulkgoederen is daarbij een belangrijke service. In onze moderne warehouses en siloparken in Rijssen en Coevorden slaan wij goederen van onze opdrachtgevers veilig op. Kom jij ons team versterken?

header-storin-en-warehousing-2

Wat ga je doen in ons warehouse?

Wij bieden op- en overslag van droge bulkgoederen en vloeistoffen voor de chemische industrie en mengvoederindustrie. Dat gaat om zowel ADR- als niet ADR-goederen. Dat geldt ook voor het ompakken en verbulken van goederen, wat we desgewenst voor onze opdrachtgevers doen. In onze warehouses zorgen we er elke dag voor dat dit goed en veilig gebeurt. Ons depot is tevens uitgerust met verwarmingsinstallaties, zodat wij producten over een langere periode kunnen verwarmen of opwarmen.

Wat kun je nog meer doen in ons warehouse?

Wij zijn een one-stop-shop voor klanten. Ons warehouse in Coevorden biedt als Authorised Economic Operator (AEO) bonded warehousing (douane-entrepot). Als medewerker handel je alle douaneformaliteiten af. Daardoor hoeven goederen bij aankomst in de EU niet ingeklaard te worden.

Welke service bieden we nog meer?

Bij onze vestigingen in Rijssen en Coevorden bieden wij professionele tankcleaning en tankreiniging voor zowel droge chemische producten als diervoerderproducten. Op deze locaties beschikken wij over een EFTCO-gecertificeerd tankcleaning station. Daarmee kunnen we droge bulkopleggers en silo- en boxcontainers computergestuurd reinigen.

Alle warehousing vacatures

Helaas. Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.