corporate foto

Ecotrans

Ecotrans Logistics

Ecotrans Logistics is een zusterbedrijf van Nijhof-Wassink. Ecotrans Logistics is gespecialiseerd in stukgoedtransport, warehousing, op- en overslag van verpakte veevoer, premix en kunstmestproducten. Daarnaast wordt in samenwerking met Nijhof-Wassink bulktransport van veevoeders, premixen, kunstmest en agrarische producten uitgevoerd.

Ecotrans Logistics is actief in Nederland, België en Duitsland. Ons wagenpark is verdeeld over een groot aantal standplaatsen voor efficiënt transport. Kom jij Ecotrans Logistics versterken?

ecotrans logistics kooiaap

Wat doe je bij Ecotrans Logistics?

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop bij alles wat wij doen. Je distribueert in Nederland, België en Duitsland van producent naar de eindklant, van een boerenbedrijf in de Ardennen tot een particulier in Zwolle. Een grote diversiteit van laad- en losplekken dus waar je stuurmanskunsten pas echt goed worden aangesproken. Jouw moderne combinatie is uitgerust met een kooiaap. Hiermee zorg je voor deur-tot-deur leveringen van jouw vracht. Achter de schermen zorgen logistiek coördinatoren, planners, sales en supportmedewerkers ervoor dat alles op rolletjes loopt en je steun en toeverlaat zijn onderweg.

Wat kun je nog meer doen?

Onze collega’s zijn niet alleen op de weg of op de planning te vinden. Ecotrans Logistics heeft in Vaassen (GL) ook een warehouse voor op- en overslag van verpakte feedproducten. In ons GMP+ gecertificeerd warehouse hebben wij ruim 6.000 palletplaatsen. Het warehouse is ruim 4.000 m2 en biedt mogelijkheden voor cross dock-activiteiten. Voortdurend bijscholen van onze warehousemedewerkers op productniveau is voor ons een van de voorwaarden voor succesvolle op- en overslag.

Bij Nijhof-Wassink Group maken mensen het verschil

Ecotrans Logistics is onderdeel van Nijhof-Wassink Group. Onze organisatie is zo goed als haar medewerkers. Onze mensen vormen het hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor tevreden klanten en continuïteit. Daarom investeren we ook intensief in opleidingen en ontwikkeling. Samen zetten we ons in om de beste logistieke partner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Alle Ecotrans Logistics vacatures

Helaas. Momenteel zijn er geen vacatures binnen deze functiegroep.